Om PatrioVin

PaTrio Vin har specialiseret sig i forhandling af nøje udvalgt ungarske vine af høj kvalitet. Gabor har stor interesse for vin og gastronomi og synes at det kunne være spændende at give det danske publikum muligheden for at lære dem at kende, smage og nyde disse fremmede og fantastiske ungarske vine.

PaTrio Vin er kommet i kontakt med mange spændende vinproducenter og har fået smagt fantastiske vine. Nogle af vinproducenterne, PaTrio Vin samarbejder med, er ukendt for de fleste udenlandske kunder, da en stor del af deres produktion forbliver i lokalområdet, fordi produktionen er for lille til en større eksport. Det der er fælles for dem er passion for og stolthed af deres vin og arbejde.

PaTrio Vin stræber efter at udvikle vores samarbejde med nye lokale vingårde og vinbonde, så vi altid kan være i stand til at præsentere nye vine. En del af vinene importerer vi selv og i takt med den tætte kontakt til leverandørerne garanterer vi vores kunder den bedste kvalitet til den bedste pris. Vinene sælges direkte til kunder såvel som virksomheder. PaTrio Vin har valgt at specialisere sig at importere vine primært fra Balaton område, men vine fra andre berømte område har også fået plads i vores sortiment.

Vi arbejder helt tiden på at udvikle vores udvalg med nye spændende vine, som afspejler vores kunders behov og tidens nye trends. PaTrio Vin har et bredt sortiment af vin, hvor både den kræsne vinelsker og den almindelige forbruger kan tilfredsstille sig med en vin, som passer til ens forventning af kvalitet og pris. Har du interesse for en specielt vin, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi vil meget gerne opfylde specifikke ønsker.

Vi lægger stort vægt på at skabe god kundekontakt, yde professionel og personlig kundebetjening og sikkerhed for præcis levering.

Velkommen hos PaTrio Vin