Vinsmagning

vinsmagningvinsmagning2

Er du vinelsker eller kan du blot lide at smage nye vine?

Så giver PaTrio Vin dig mulighed for at lære at kende et gammelt vinland – Ungarn – og smage deres fantastiske vine. En vinsmagning er den mest unikke mulighed for at smage vin, men ellers aldrig vil overveje at købe.

Når der bliver bestilt vinoplevelse hos PaTrio Vin, sørger vi altid for et unikt skræddersyet arrangement, således vil I får den helt rigtige oplevelse i vinens verden.

Vinsmagninger privat

Ønsker du at overraske dine familier, venner, kollegaer, kunder, samarbejdspartner eller vinklubben med en særlig vinoplevelse, kører vi gerne ud til Jer med alle udstyrer og tilbehør. Det eneste I skal sørge for er, at lægge hus til arrangementet.

En vinsmagning varer ca. 2 timer og der smages mellem 6 og 8 vine, som vi udvælger sammen. Vinsmagningen bliver hold af PaTrio Vin, og I vil blive præsenteret for nye og unikke vine, samt vil vi fortælle om Ungarn, vinproducenter, vindistrikter, områdernes særkendte og meget mere.

Er I en større gruppe, virksomhed eller har I specifikke ønsker til arrangementet eller emnet, tøv ikke med at kontakte os, vi skræddersyer gerne den helt perfekte vinoplevelse til Jer.

Ønsker Du at høre mere om vinsmagninger, kontakt os på 71 72 32 53 eller send os en mail på info@patriovin.dk med dit ønske for vinsmagning, så kontakter vi dig for at aftale nærmere om emnet, budget, dato osv.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!